Nieuws
28 februari 2011 - Ron Smeets

Gingerbread update voor HTC Desire (HD en Z) komt in Q2

HTC heeft in een verklaring tegenover SlashGear laten weten dat de Europese versies van de Desire (de 'originele', de HD en de Z) en de in Barcelona aangekondigde HTC Incredible S nog voor de zomer, in Q2, voorzien zullen worden van Android 2.3 (Gingerbread).

De HTC Desire S (foto), die ook in Barcelona onthuld werd, komt in April op de markt en zal direct met Android 2.3 uitgerust worden.

“We are excited to announce that the Desire HD, Desire Z, Desire and Incredible S will receive the Gingerbread update in Q2", aldus een woordvoerder van HTC. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.