Nieuws
26 februari 2011 - Ron Smeets

Gingerbread update voor de Samsung Galaxy S komt in Maart

Als we deze Duitse berichten mogen geloven dan zal Samsung de populaire Galaxy S in maart (binnen een tot vijf weken dus) gaan voorzien van een Android 2.3, Gingerbread, update.

Als het klopt dan is dat natuurlijk goed nieuws voor alle Samsung Galaxy S gebruikers.

Laten we hopen dat het updateproces voor Gingerbread ook iets soepeler verloopt dat die van Froyo. Daar waren nogal wat problemen mee waardoor Samsung de update zelfs enkele weken offline heeft moeten halen om diverse bugs (zoals extreme 'lag') op te lossen. De Duitse bron beroept zich op uitspraken van een Samsung medewerker die tegenover hen verklaarde dat de uitrol van de Gingerbread upgrade voor de Galaxy S in maart zou starten. We zullen zien! Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.