Nieuws
31 oktober 2011 - Ron Smeets

Gingerbread update voor de LG Androids op komst

Enkele dagen geleden wist LG nog te melden dat de Optimus 2X Speed in ieder geval geen Android Ice Cream Sandwich gaat krijgen. Jammer, maar de eigenaren van een LG Optimus 2X (en de Optimus 3D of Optimus Black) zitten ook nog steeds te wachten op de Gingerbread update.

Welnu, aan dat wachten lijkt nu een einde te komen. LG heeft via facebook namelijk een schema gepubliceerd waarin staat wanneer de drie bovengenoemde LG Android's de Gingerbread upgrade mogen gaan verwachten.

Letwel, de data die daar gecommuniceerd worden zijn de startpunten van het upgrade proces. In de loop van de betreffende week zal LG met de Gingerbread uitrol beginnen. Wanneer welke series (of provider gelockte) toestellen aan de beurt zijn is niet te zeggen, maar als het goed is verschijnt de aankondiging van de update vanzelf in de statusbalk van je LG Android ;-)

LG Optmus 2X Speed: vanaf 1 november
LG Optimus 3D: vanaf 21 november
LG Optmus Black: vanaf 28 november

Via LG Facebook.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.