Nieuws
12 december 2011 - Ron Smeets

Gingerbread update LG Optimus 2X Speed nu beschikbaar

Iedereen die eerder dit jaar een LG Optimus 2X Speed gekocht heeft zat er natuurlijk al een tijdje op te wachten; de update naar Android 2.3.X (Gingerbread).

Welnu, vanochtend werd ik door een van onze lezers getipt dat de Gingerbread update voor de LG Optimus 2X Speed sinds afgelopen zaterdag beschikbaar is.

Navraag bij LG wees uit dat de Optimus 2X Speed inderdaad vanaf nu geupdate kan worden naar Android 2.3.4 (Gingerbread). Mocht je nog geen melding gehad hebben, dan kun je het ook via deze (download) link proberen. Momenteel is dus alleen nog de LG Optimus 2X Speed aan de beurt. Over de andere Optimus toestellen zei LG alleen dat die 'zo snel mogelijk volgen'. Daarbij werd echter nog geen (verwachtte) datum genoemd.

Eind oktober maakte LG via haar facebook pagina bekend dat de Optimus toestellen vanaf november (stapsgewijs) de Gingerbread updates zouden gaan ontvangen. Dat is dus ietwat later geworden ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.