Nieuws
15 april 2011 - Ron Smeets

Gingerbread update Deense LG Optimus 2X Speed komt in mei

Volgens Morten Aagaard, Sales manager voor LG Mobile in Denemarken, zal de Android 2.3 (Gingerbread) upgrade voor de LG Optimus 2X Speed, in mei uitgerold gaan worden. Eerdere geruchten spraken over juni of juli maar dat lijkt nu, in Denemarken althans, vervroegd te worden.

Natuurlijk heb ik ook bij LG Mobile in Nederland navraag gedaan of de Deense uitspraken over de Gingerbread release voor de Optimux 2X Speed ook betrekking hebben op de 'Nederlandse versie' van het toestel.

Guido Hoogvorst kon echter niet bevestigen, noch ontkennen, of dat het geval zal zijn. "Wij kunnen op dit moment alleen zeggen dat de Android 2.3 update voor de LG Optimus 2X Speed in Nederland gepland staat vlak vóór of aan het begin van de zomer". Dat zou dus ergens in juni of begin juli betekenen, wat weer overeen komt met eedere berichten en geruchten over de Gingerbread update voor de 2X Speed. "Zo gauw ik meer weet, dan laat ik dat jullie natuurlijk direct weten", aldus Guido.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.