Nieuws
10 mei 2011 - Ron Smeets

Gingerbread ROM voor de HTC Desire gelekt

Een kleine week geleden startte HTC met het uitrollen van de officiele Gingerbread update voor de Desire HD en de Incredible S.

Vandaag is de officiële Gingerbread ROM voor de originele HTC Desire uitgelekt. Het gaat onder andere om de zogenaamde World Wide English versie voor de Aziatische markt.

HTC Desire eigenaren die niet kunnen wachten op de officiele uitrol die over enkele weken verwacht wordt, en weten waar ze mee bezig zijn ;-), kunnen de ROM hier downloaden. Zoals altijd gebruik op eigen risico en bij twijfel kun je er beter vanaf blijven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.