Toestellen
20 januari 2006 - Ron Smeets

Gigabyte GSM's voor breed publiek

Dit heb ik enkele weken geleden overduidelijk gemist, zo vlak voor de Kerst. Gigabyte kondigde toen drie nieuwe GSM's aan die, dat mogen we toch wel stellen, van de buitenkant maar weinig met elkaar gemeen hebben.

Zo komt er een knalroze Barbie g-Cam, een hight tech, 5MP camphone versie en een zakelijke smartphone, de g-Smart.

Van de Camphone is inmiddels een Chinese fotoreview online gezet, compleet met 5MP foto's, gemaakt met de g-Cam . Wat daarbij verder nog opvalt is dat de g-Cam welliswaar voorzien is van een 5MP cam, maar 7MP software.

Zoals gezegd is het een Chinese site, maar wel met heel veel foto's van de Gigabyte 5 megapixel camphone!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.