Nieuws
22 december 2010 - Ron Smeets

Giel krijgt een nieuwe mobiel

Wie regelmatig naar de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM luistert kent de Giel-Mobiel wel. Een mobieltje dat dagelijks van 'bekende eigenaar' verwisselt.

Heet afgelopen jaar was de Giel-Mobiel een Blackberry Storm 2. Mmmh, niet bepaald het beste toestel van 2009 / 2010. Maar ja, Vodafone sponsort de Giel-Mobiel dus het is voor 3FM natuurlijk ook een beetje een kwestie van het gegeven paard en diens 'bek' waar je dan niet in mag kijken ;-) Hoe dan ook, vandaag krijgt Giel een nieuwe mobiel van Vodafone.

In het Glazen Huis op de Eindhovense markt overhandigt de provider vandaag een iPhone 4 aan de 3FM DJ. Het oude toestel, de BlackBerry Storm 2 dus, wordt geveild voor het goede doel van Serious Request. Nu heb ik net geroepen dat de Storm 2 niet echt een goed toestel is, maar dat is natuurlijk geen reden om er niet, voor het goede doel, op te bieden. Mocht je hem 'winnen', dan ben je namelijk wel een van de weinige Nederlanders met een BlackBerry Storm 2, en dat kan natuurlijk ook weer wat waard zijn ;-)

UPDATE, 11u30 (Thanx @theatman): Er is een video van de uitreiking van de nieuwe Giel-Mobiel in het Glazen Huis:

Vodafone bij 3FM Serious Request 2010 - Uitreiking nieuwe Gielmobiel - 22-12-2010 from E Neve on Vimeo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.