Nieuws
18 november 2008 - Ron Smeets

Gezocht: Mobile Cowboys en -girls

Heb jij een passie voor mobieltjes en andere draagbare gadgets zoalsLaptops, PSP, Nintendo DS, TomTom, iPod, digitale camera's en dergelijke en zou je het leuk vinden daar af en toe iets over te schrijven, meld je dan aan als Mobile Cowboy of -Girl.

Stuur een mail met je motivatie en het vakgebied waarover jij af en toe zou willen melden naar redactie@mobilecowboys.nl en wie weet staat jouw naam binnenkort ook boven menig posting op MobileCowboys.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.