Entertainment
18 juni 2008 - Ron Smeets

Gewaagde viral voor de LG Secret

De naam van deze nieuwste LG Black Series zorgde al voor heel wat reacties maar ik denk dat de 'Keep a secret' Viral Video die de Koreanen nu voor de LG Secret op het web losgelaten hebben nog meer voer voor discussie zal vormen.

In het filmpje (zie hieronder) ben je getuige van de voyeuristische neigingen van de buurman van een bijzonder aantrekkelijke dame die op een soft erotische manier zijn buurvrouw gadeslaat tijdens het slapen. De fantasieen van de creepy buurman worden uiteindelijk wreed verstoord als hij door zijn moeder gebeld wordt. Enfin, kijk zelf maar.Gerelateerde links:
LG Secret (KF750) geintroduceerd
Foto's van de LG Secret
Videopreview van de LG Secret
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.