Nieuws
13 maart 2013 - Ron Smeets

Geveld door een Mediterrane griep na het MWC

Het zal niemand ontgaan zijn dat ik sinds het Mobile World Congress nauwelijks nog online geweest ben. Het nadeel van (bijna) 'alles zelf doen' is dat wanneer je ziek wordt er nagenoeg geen vervanging is. Op de dag van de terugreis uit Barcelona werd ik geveld door een 'Mediterrane Griep'. Vermoedelijk doordat ik twee dagen daarvoor bijna een uur in de Middellandse Zee gestaan had, in korte broek, bij 4 graden (en een watertemperatuur van 11 graden). Dat alles voor wat opnames met twee Sony Xperia's ;-)

Die griep, een aansluitende verkoudheid met hoestbuien, en enkele nachten nauwelijks slaap, hebben mij meer dan een week in haar greep gehouden. Ik was werkelijk in tien jaar tijd niet meer zo beroerd als tussen 1 en 11 maart. De afgelopen dagen moest ik nog wat andere werkzaamheden afronden, die ook waren blijven liggen. Nu ben ik er weer. Precies op tijd voor een tripje naar New York, morgen, voor de lancering van de Galaxy S IV ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.