Accessoires
10 maart 2007 - Ron Smeets

Gevaarlijke iPod dock

Deze iPod speaker dock ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone koffiemok. Hij heet dan ook heel toepasselijk: Music Mug.

Je zet hem op kantoor dus gewoon op je buro met de iPod erin en doordat de speaker natuurlijk geen extreem hoog muziekvermogen levert kun je zonder je collega's te storen rustig naar je favoriete muziek luisteren.

De holle binnenkant van de mok zorgt ervoor dat het geluid iets ruimtelijker klinkt dan dat je dat normaal van een mono speaker zou mogen verwachten.

Het gevaar voor je iPod schuilt bij deze 'Music Mug' natuurlijk in de onopvallende koffiebeker look. Stel je bent effe weg van je werkplek op het moment dat de koffiejuffrouw langskomt en denkt: 'Ah hij heeft geen kofiie meer. Ik zal hem alvast even vullen'. Twee minuten later kom jij terug en stopt nietsvermoedend je iPod weer in zijn 'beker'. . . Oeps!Gerelateerde links:
IPod dock en wekkerradio van Hello Kitty
Dock met afstandsbediening voor de iPod
Luidspreker dock voor iPod en PSP
iPod dock voor in de auto
iPod speaker-dock, maar dan anders
XBox 360 als iPod dock
IPod dock en cardreader
De Palm Treo 'music dock'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.