Entertainment
11 november 2005 - Ron Smeets

Geurtones als alternatief voor Crazy Frog

Of dit een kans van slagen heeft is nog maar de vraag, maar Keitai KunKun heeft er wel een wereldprimeur bij: Geurtones voor je GSM.

In vier verschillende 'geuren' en je hangt ze aan je mobieltje als ware het een sierraad. Op het moment dat er een gesprek, SMS of ander bericht binnenkomt, dan verspreidt het hangertje een geur waardoor de ontvanger attent gemaakt wordt op het binnenkomde gesprek, SMSje of Email.

Leuk als je thuis, in de auto of op kantoor zit, maar volgens mij moet het geurtje wel erg penetrant zijn als je het ook in de trein, tussen tientallen zwetende medepassagiers of buiten, bij windkracht 7, wilt gebruiken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.