Nieuws
22 maart 2010 - Ron Smeets

Gesproken navigatie van Sygic voor de Nokia N900

De meeste Nokia gebruikers hoeven al een tijdje niet meer te betalen voor de gesproken navigatie van de Finse fabrikant op hun toestel. Helaas is Nokia Maps Navigation nog niet compatible met de Nokia N900.

Hoewel ik denk dat Nokia's gratis applicatie uiteindelijk ook voor de N900 uitgebracht zal worden kan iedereen die daar niet op wil wachten, en bereid is zo'n 60 Euro te betalen, sinds enkele dagen Sygic Mobile Maps voor de N900 kopen.

Ik heb het zelf nog niet op mijn N900 geinstalleerd, maar ga dat de komende dagen zeker doen. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe de betaalde versie van Sygic het doet ten opzichte van de gratis Nokia Maps op bijvoorbeeld de N97. Als er al N900 gebruikers zijn die Sygic gekocht en getest hebben, dan lees ik jullie ervaringen natuurlijk graag in de reacties.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.