Geruchten
23 september 2007 - Ron Smeets

Gespotte Samsung Smartphone is de i780

Eerder deze week doken twee wazige foto's en een filmpje op van een nieuwe Windows Mobile 6 based Smartphone van Samsung.

Uit bovenstaande foto valt inmiddels af te leiden dat het gaat om de i780 en dus de waarschijnlijke opvolger van de i760 waar het nieuwe model ook kwa uiterlijk wel iets van weg heeft.

Andere specs van deze, in Dubai gefotografeerde, nieuwe Samsung Smartphone zijn onder andere WiFi, GPS, een 2 megapixel camera, tri-band GSM, UMTS / HSDPA, Bluetooth 2.0, een 320x320 pixel Touchscreen display en een 'optische muis'.

Dat laatste klinkt nauurlijk ietwast vreemd voor een Smartphone maar ik ga er van uit dat men daarmee de 'mouse-pointer' bedoeld die op het display van de i780 te zien is en waarschijnlijk zal bedoeld zijn voor de bediening van het Windows OS.

Foto via: Howard ForumsGerelateerde links:
Dit jaar nog 7 nieuwe Samsung Smartphones op komst
Tweede Symbian Smartphone van Samsung
Nieuwe Samsung Smartphone met touchsreen gespot
Windows Mobile 'Crossbow' op nieuwe Samsung i760
Samsung i620 maakt zijn opwachting
Samsung SGH-i570 maakt zijn opwachting
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.