Nieuws
15 oktober 2007 - Ron Smeets

Gespotte Motorola's zijn wel degelijk echt

Vorige week spotte onze collega's van GSM Helpdesk een viertal nieuwe Motorola's in een presentatie die door Motorola gehouden werd tijdens het Phone House Christmas Event hier in Nederland.

Sindsdien is er nogal het een en ander gezegd en geschreven over het waarheidsgehalte van Motorola's beweringen. Zo zou het mogelijk gaan om een publiciteitsstunt en werden de toestellen door, over het algemeen, gerenomeerde Motorola insiders in de VS als fake bestempeld.

GSM Helpdeskt heeft inmiddels navraag gedaan bij Motorola en de toestelfabrikant heeft bij monde van de CEO voor de Benelux nogmaals bevestigd dat de gespotte toestellen, die bewust enigszins wazig in de presentatie afgebeeld werden, wel degelijk echt zijn en tot de portfolio van 2008 behoren.

Ik ben nu natuurlijk niet alleen benieuwd naar de reactie van onder andere BoyGenius, die heel stellig beweerde dat het allemaal fake was, maar ook naar het moment waarop Motorola, of iemand anders die ze al in handen gehad heeft, de eerste echte foto's laat 'lekken'.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!Gerelateerde links:
Gespotte Motorola toestellen zijn fake
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Linux Smartphone van Motorola op komst?!?
Motorola ROKR E7 gespot?
Motorola RIZR Z10 geruchten bevestigd
Nieuwe ROKR U9 lijkt op de PEBL
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.