Geruchten
03 december 2005 - Ron Smeets

Geruchten rond tweede generatie ROKR versterkt

Volgens Apple Insider heeft Motorola afgelopen maand tijdens een presentatie voor aandeelhouders en investeerders de tweede generatie iTunes Phone laten zien.

Wat blijkt; de relatief onduidelijke foto zoals die twee dagen geleden op het internet begon te circuleren komt, volgens Apple Insider, akelig dicht bij de waarheid.

Qua specs zal de ROKR-E2 onder andere voorzien zijn van een Bluetooth Stereo Headset, UMTS en een USB2 aansluiting om de muziek nog sneller naar de telefoon te kunnen kopieren.

Men gaat er ook van uit dat de nieuwe iTunes GSM verlost zal worden van de 100 song limiet. Een recent artikel in BusinessWeek over de opvolger van de eerste generatie ROKR beschreef welliswaar een iets ander toestel, maar wel met genoeg opslagcapaciteit voor minimaal 1000 nummers. Daarnaast zou de ROKR-E2 ook een 'normale' minijack koptelefoon aansluiting krijgen.Gerelateerde links:
De tweede generatie ROKR gespot
Motorola belooft een betere ROKR
ROKR in de uitverkoop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.