Geruchten
12 december 2011 - Ron Smeets

Geruchten: iPad 3 komt in februari, maart of april 2012 ?

Over de komst van de volgende generatie van de iPad zijn al heel wat voorspellingen gedaan. Zolang Apple er niets over roept blijven dit natuurlijk allemaal hoogst speculatieve geruchten.

De afgelopen dagen zijn daar weer een paar voorbeelden van opgedoken. Eerst meldde een analist van Citi dat de iPad 3 in februari op de markt zou komen. Kort daarna kwam het Taiwanese DigiTimes met maart of april op de proppen.

Inmiddels heeft ook een andere analist van Citi alweer geroepen dat de iPad 3 in januari in productie gaat en dat de productie vanaf februari echt 'los gaat'. Over de specs van de nieuwe iPad wordt ook al heel wat gespeculeerd. Zo zou hij een quad-core A6 processor en een Retina display met een resolutie van 2048 x 1536 krijgen. We zullen zien.

Via: DigiTimes, BusinessInsider

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.