Geruchten
23 maart 2011 - Ron Smeets

Gerucht: "Uitrol Symbian^3 PR2.0 vanaf 12 april bij ons"

Officieel is nog niet bekend wanneer de langverwachte PR 2.0 release voor Symbian^3 bij ons beschikbaar zal komen. In de VS is 6 april de magische datum, gelijktijdig met de lancering van de Nokia C7 daar (als Nokia Astound).

Vandaag ving ik het, onbevestigde, bericht op dat wij, Nederland, de update vanaf 12 april mogen gaan verwachten.

Natuurlijk wil Nokia zelf dit bericht bevestigen noch ontkennen, maar dat is de standaard PR procedure als het gaat om geruchten ;-) Hoe dan ook, ik kan mij niet voorstellen dat wij nog heel veel langer zullen moeten wachten op de PR 2.0 release voor de Nokia N8, C7, C6-01 en E7. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.