Nieuws
22 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Gerucht: iOS 7 krijgt Vimeo en Flickr integratie

Nog een week of wat en dan zal Apple tijdens WWDC 2013 naar alle waarschijnlijkheid het nieuwe iOS 7 presenteren. De afgelopen weken doken er, zoals dat gaat, al diversen gerucht op over het nieuwe iOS en nieuwe iPhone. En jawel, er is weer een gerucht bijgekomen, namelijk, iOS 7 krijgt Vimeo en Flickr integratie!

Mark Gurman van 9to5mac heeft personen gesproken die bekend zijn met de nieuwe iOS software en volgens Gurman (die de personen gesproken heeft dat……?) :) de integratie van Vimeo en Flickr in het nieuwe iOS veel lijkt op de Faceook en Twitter integratie zoals deze nu al in iOS 6 zitten.
flickrvimeo-image
Met de Flickr integratie hebben bezitters van een iPhone, iPad of iPod touch de mogelijkheid op foto's op te slaan en te delen met één druk op de knop. Apple heeft de Flickr integratie al in iPhoto voor OSX Mountain Lion sinds 2012 maar voor iOS is het nog niet beschikbaar. Mocht de integratie daadwerkelijk in iOS7 zitten dan heeft Flickr een primeur (waar ze vast wat geld voor over hebben gemaakt op een Ierse of Nederlandse bankrekening van Apple) ;) nog niet eerder heeft de mogelijkheid zich voor gedaan in het iOS om foto's te delen.
De intergratie van Vimeo in het iOS zou passen in de strategie van Apple om zich verder los te weken van Google. Verleden jaar werd Apple's eigen Youtube player app al verwijderd en Vimeo zou met een geïntegreerde upload en player mogelijkheid een prima vervanger kunnen. Of beide Flickr en Vimeo ervoor kunnen zorgen dat Apple de strijd met Facebook en Google aankan is maar de vraag?
via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl