Geruchten
26 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

Gerucht: 64-bit A7 processor in iPhone 5S

Er zijn berichten opgedoken dat de komende iPhone een 64 bit A7 processor gaat krijgen die 31% sneller zal zijn dan de huidige A6 processor die in de iPhone 5 zit. Daarnaast zou de iPhone 5S ook speciale chip krijgen die motion tracking gaat regelen in de nieuwe telefoon.

Het gerucht over de 64-bit A7 processor in de nieuwe iPhone komt van Clayton Morris die via Twitter het volgende melden:
"Sources are telling me the new iPhone's A7 chip is running at about 31% faster than A6. I’m hearing it’s very fast."
iphone_5S_chip
De iPhone 5 heeft een A6 dual-core chip en heeft de komende iPhone ook een dual-core chip maar dan wel in 64 bit wat er voor zorgt dat de software vloeiender loopt en de animaties en andere grafische effect mooier moet maken.
Het is nog onduidelijk wat de motion-tracking-chip precies gaat doen, maar er bestaan een vermoedens dat de Apple techneuten bedacht hebben dat gebruikers de telefoon kunnen gebruikten zonder aan te raken, iets wat Samsung in de Galaxy S serie ook heeft toegevoegd. We zullen tot half September moeten wachten of Apple dit jaar al een 64 bit telefoon op de markt gaat brengen of dat we nog even moeten wachten?
via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl