Nieuws
20 april 2006 - Ron Smeets

Gereviewde Nokia N91 nu te koop

Regelmatige bezoekers van MC zal het wellicht niet ontgaan zijn, maar vandaag kunnen wij jullie melden dat de N91 die wij de afgelopen week in ons bezit gehad hebben voor een review is nu op Marktplaats te koop.

Wij bieden jullie nu dus de mogelijkheid om het toestel, ruim een maand voordat het in de winkels zal liggen, al in bezit te krijgen.

Het toestel is compleet, dus met doos en alle handleidinggen, accesoires en software. Het fotoalbum dat wij geplaatst hebben bij de review geeft een goed beeld van het totale pakket.

In overleg met Nokia is tevens besloten dat de opbrengst van het toestel geschonken zal worden aan Villa Pardoes.

Vanaf vandaag kan iedereen op Marktplaats bieden op de Nokia N91 die wij afgelopen week voor een review in ons bezit gehad hebben.Gerelateerde links:
Drie dagen met de Nokia N91; een review
Nokia N91 het eerst bij MobileCowboys
Nokia's Musicphone toch deze lente in de winkel
Nokia N91 crashtest
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.