Entertainment
16 december 2006 - Ron Smeets

George Clooney bezorgt over camphones

Mister Nespresso, of zoals ik hem al jaren noem Clumsy Clooney, heeft in een interview gezegd dat hij zich in het bijzijn van camphones niet echt op zijn gemak voelt.

Waarschijnlijk omdat er geen beinvloedbare regisseur achter staat en hij niet de kans krijgt om de 'scenes' opnieuw te kunnen doen.

"Iedereen heeft tegenwoordig een camera phone bij zich en dus wordt iedere fout die wij als acteur maken wel door iemand gefilmd. En er worden nogal wat fouten gemaakt", aldus George.

Een tip voor George en zijn collega's: Gedraag jullie gewoon!Gerelateerde links:
Aantal camphones verdubbelt de komende 4 jaar
Camphones als werktuig
Bank verbiedt gebruik camphones
Geen camphones op de filmset van Reese Witherspoon
Slechts 10 van de 46 camphones presteren goed
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.