Nieuws
03 november 2009 - Ron Smeets

Geohot blacksn0w unlock voor iPhone 05.11.07 baseband online

Zojuist is de nieuwste release van de Geohot blacksn0w jallbreak en unlock tool voor iPhones met de 05.11.07 baseband en Firmware 3.1.2 online verschenen. Behalve dat je hiermee dus de nieuwste baseband versie kunt unlocken maakt de blacksn0w hack tethering ook weer mogelijk.

Zoals gewoonlijk geldt ook nu weer: lees de handleidingen aandachtig en gebruik op eigen risico. Als je dergelijke tools gebruikt kun je doorgaans fluiten naar eventuele garantie als het toestel iBricked ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.