Accessoires
04 juli 2005 - Ron Smeets

Gemiste kans ?

Het Koreaanse Paroos kwam vorige week met de G-100 GPS MP3 player op de markt. Helaas is ie alleen nog in Korea te koop, zoals zoveel leuke nieuwe gadgets.

Toch denk ik dat de Koreanen een kans hebben laten liggen. Het apparaatje, dat met name doelt op afname door joggers en 'outdoorsmen' had natuurlijk ook een GSM functie moeten krijgen.

Dankzij de makkelijk pols- cq. armband en de toch al benodigde headset voor de MP3 player had dit kunnen uitgroeien tot de perfecte survival tool.

Wellicht spreek ik nu voor mijn beurt en is Paroos al druk doende met het ontwikkelen van een tweede generatie G-100's, waterdicht, met GSM, compas, altimeter, dieptemeter etc. Of draaf ik nu door ?!

Kijk hier voor meer foto's.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.