Nieuws
21 november 2011 - Ron Smeets

Geluidsklachten bij de Samsung Galaxy Nexus gemeld

De Samsung Galaxy Nexus verschijnt bij ons pas over een paar weken in de winkels dus de kans bestaat, hopelijk, dat de geluidsproblemen die de afgelopen dagen gemeld worden door eigenaren van de nieuwste 'Google Phone', tegen die tijd opgelost zijn. Als het een software probleem is natuurlijk.

Hoe dan ook, de klachten die nu opduiken laten zien dat de geluidsniveau regeling een hele 'eigen' weg kiest. Bij het instellen kan de speaker van het toestel ineens in 'mute', op 100% of alles daartussen 'springen'.

De problemen lijken zich vooralsnog te beperken tot exemplaren van de Galaxy Nexus die aan 900Mhz netwerken 'gekoppeld' zijn. Zie ook de draadjes hierover op het XDA Forum. Een klein onderzoekje onder de klagers wees daar uit dat het probleem bij ca. 60% van de Galaxy Nexus eigenaren speelt. Hieronder kun je een video zien van de problemen.

http://www.youtube.com/watch?v=B6xlZFcgPlo

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.