Geruchten
19 april 2012 - Ron Smeets

Gelekte Samsung Galaxy S III foto's zijn van een prototype

De afgelopen maanden zijn diverse foto's en afbeeldingen opgedoken van wat de Samsung Galaxy S III zou moeten zijn. Veel van die kiekjes konden al snel als 'fake' bestempeld worden.

De Braziliaanse afdeling van Gizmodo postte onlangs nog een paar foto's waarop hetzelfde 'Galaxy Note' achtige toestel te zien was als zijnde de Galaxy S III. Volgens anonieme bronnen is dit echter een prototype van de Galaxy S III waarvan de hardware en software in een 'eenvoudige doos' geschroefd zijn. Deze prototypes zijn in die vorm naar providers gestuurd.

Het lijkt er dus op, als de anonieme bron over de juiste informatie beschikt, dat Samsung er alles aan doet om het uiterlijk van de 'Next Galaxy' zoals die op 3 mei in Londen onthuld gaat worden geheim te houden. Tot nu toe lijkt de Koreaanse fabrikant daar goed in te slagen. Althans, dat zal moeten blijken wanneer de Galaxy S III officieel gepresenteerd wordt en geenszins lijkt op de toestellen die de afelopen weken en maanden in vele honderden geruchten opgedoken zijn ;-))

SGS3-Rumor-1804-b SGS3-Rumor-1804-a 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.