Geruchten
08 juni 2011 - Ron Smeets

'Gelekte' LG Nexus afbeelding is silhouet van de Optimus One

Het is komkommertijd en dus kunnen we de komende twee maanden weer de nodige geruchten en 'lekken' verwachten die nog onwaarschijnlijker zijn dan gewoonlijk ;-)

Een goed voorbeeld daarvan is de gelekte afbeelding van een nieuwe LG die gisteren online opdook. Er werd in de uren daarna al volop gespeculeerd dat dit wel eens de volgende Nexus Smartphone zou kunnen zijn. Na HTC en Samsung zou nu LG aan de beurt zijn om een Nexus toestel voor Google te maken. Niets is echter minder waar.

De afbeelding die gisteren lekte blijkt namelijk een uitsnede te zijn uit de aankondiging van een LG persconferentie in 2010 toen de Optimus One gepresenteerd ging worden. Het toestel op bovenstaand kiekje is dus niets meer dan het silhouet van de LG Optimus One. Hieronder kun je de betreffende uitnodiging van vorig jaar bekijken. Zoals gezegd, het is komkommertijd ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.