Geruchten
14 juni 2012 - Ron Smeets

Gelekte iPhone 5 kiekjes blijken fake

Deze week doken enkele kiekjes op van wat de iPhone 5 zou moeten, of kunnen, zijn. Kort daarna bleek echter al dat het ook hier weer gaat om 'fake' photoshop renders van een fanboy ;-)

Die heeft deze plaatjes gemaakt aan de hand van de vele iPhone 5 geruchten en het vermeende uitlekken van onderdelen van de iPhone 5. Wel goed gemaakt en van mij mag de nieuwe iPhone er best zo uit gaan zien. Verder zeggen deze kiekjes dus helemaal niets, zoals gewoonlijk ;-)

iPhone-5-renders-fake-a iPhone-5-renders-fake-b iPhone-5-renders-fake-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.