Nieuws
07 november 2006 - Ron Smeets

Geld verdienen met je camphone filmpje

MobileReporters is namens Park 4DTV op zoek naar kunst, gemaakt met de mobiele telefoon. Op zich al leuk, maar iedereen die zijn filmpje instuurt maakt ook nog kans op de hoofdprijs van €400.

Het project, PocketMovies of videokunst voor onderweg, is op zoek naar 10 nieuwe, speciaal gemaakte, mooie, boeiende, unieke telefoonfilmpjes.

Meedoen kan tot 15 december. De regels zijn simpel. De filmpjes moeten zijn gemaakt met een mobiele telefoon maar mogen geen verhalen of documentaires en niet langer dan vijf minuten zijn. Het gaat dus om camphone kunst puur in beeld en geluid.

Inzenden moet gebeuren via de site van Mobilereporters. Hiervoor dien je je aan te melden. Belangrijk: vermeld bij uploaden het trefwoord 'Park4DTV'

Park 4dtv kiest uit de inzendingen 10 films om te verspreiden via de Park 4DTV kanalen. Deze 10 verdienen in ieder geval een stapeltje unieke Park 4DTV kunstvideo's plus € 25,-

In januari worden er drie winnaars uitgekozen.

De hoofdprijs is € 400,-, de nummer 2 verdient € 200,- en de nummer 3 verdient € 100,-Gerelateerde links:
Mobilereporters wil alledaagse camphone filmpjes
Met je camphone door Irak
Richtlijnen voor camphone journalistiek
Nog een camphone persburo
Eerste phonefoto verkocht door papperazzi
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.