Nieuws
05 september 2005 - Ron Smeets

Geld en GSM's van Nokia voor Katrina

De Finse Telco Nokia heeft 1 miljoen dollar gedoneerd aan het Amerikaanse Rode Kruis ten behoeve van de slachtoffers van orkaan Katrina.

Daarnaast levert Nokia ook mobiele telefoons aan de geevacueerden om in contact te kunnen komen met familie en vrienden.

Om de zwaar beschadigde mobiele infrastructuur in de regio weer up and running te krijgen apparatuur zal de Telco eveneens apparatuur, mankracht en know-how beschikbaar stellen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.