Accessoires
17 november 2006 - Ron Smeets

Gekte in de VS bij lancering van de PS3

De afgelopen uren zijn in diverse Amerikaanse steden de eerste PlayStation 3 consoles verkocht. Kort voordat de winkels om middernacht (lokale tijd) hun deuren openden had de gekte van de wachtende menigtes in New York, San Francisco en andere steden het hoogtepunt bereikt.

Verhalen van ‘drive-by’ shootings (ja, echt waar!), ruzies, ingehuurde uitzendkrachten die in de rij mochten gaan staan voor een tandarts, slaapgebrek na dagen wachten en teleurgestelde gamers die na een week camperen voor een Best Buy of Walmart toch nog bot vingen. Helemaal sneu is het verhaal van de eerste PS3 eigenaar in San Francisco die uren na de aanschaf nog bezig was met het geven van interviews aan de (lokale) media en zijn zwaarbevochten PlayStation3 dus nog niet kon gebruiken.

Misschien is het dus nog niet zo erg dat wij hier een half jaartje langer moeten wachten zodat Sony de productie en voorraden weer een beetje op peil heeft.Gerelateerde links:
Produceren van één Playstation3 kost 840 dollar
PlayStation 3 niet compatible met de Zune
Sony accu debacle kost meer dan PS3 vertragingen
Playstation 3 reclamefilmpjes behoorlijk weird
PS3 komt voor de kerst
PS3 in juni in productie?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.