Accessoires
08 december 2006 - Ron Smeets

Gekleurde speakerdock voor de nieuwe Nano

Hier kon je natuurlijk op wachten. De nieuwe generatie van de iPod Nano is in verschillende (zoete) kleurtjes verkrijgbaar en dus is er nu ook een markt voor de bijpassende speakerdocks. . .

Deze dock komt van Intempo en heeft twee 6Watt speakers, maar mist helaas een oplaadmogelijkheid voor de Nano. Voorlopig is ie in vier kleuren te koop: blauw, groen, roze en zilver. Witte en zwarte, de standaard 'iPod kleuren', speakerdocs zijn er natuurlijk al genoeg.

De Intempo kost zo'n 50 Euro en is in Engeland al (online) te koop.Gerelateerde links:
Samsung's iPod GSM nu ook in zes kleuren
Regenboog iPods in 23 kleuren
Het ontleden van de nieuwe iPod Nano
Tweede generatie Nano ook gekloond
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.