Toestellen
14 juli 2008 - Ron Smeets

Gefilmd met de Sony Ericsson C905

Het duurt nog enkele maanden voordat het nieuwe Cybershot topmodel van Sony Ericsson, de C905, in de winkels zal liggen.

Inmiddels zijn van de C905 echter al diverse demo's en previews opgedoken, onder andere van de werking van de 8 megapixel fotocamera.

Hieronder kunnen jullie een videofilmpje zien dat met de C905 opgenomen is. Een beetje schokkerig maar verder wel redelijk van kwaliteit, denk ik. Enfin, oordeel zelf maar.Gerelateerde links:
Commercial voor de Sony Ericsson C905
Sony Ericsson C905 maakt een goede eerste indruk
Sony Ericsson introduceert de C905, F305, K330 en S302
Full-size versies van de 8 Megapixel C905 foto's
Videodemo en nieuwe fotos van de Sony Ericsson C905
Sony Ericsson C905 wordt de 8.1MP Cybershot Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.