Nieuws
11 oktober 2011 - Ron Smeets

Geen Windows Phone 7 toestellen meer voor Dell?

Het lijkt er op dat weer een fabrikant besloten heeft om de 'Windows Phone kat' nog wat langer uit de boom te kijken. Dell zou, zo luiden de geruchten althans, besloten hebben om geen Windows Phone 7 (Mango) toestellen meer te maken.

De Amerikaanse fabrikant wil schijnbaar afwachten hoe Windows Phone gaat preseteren en of Windows Phone 8, als die in 2012 gepresenteerd wordt, beter aansluit bij de eisen en wensen van Dell.

Dell heeft de afgelopen jaren diverse keren geprobeerd om als smartphone fabrikant voet aan de grond te krijgen. Tot op heden is dat nog niet gelukt. De Dell Venue (en Pro) zag er aardig uit, maar niemand wilde hem hebben, bot gezegd ;-). Het zal mij benieuwen of Dell volgend jaar nog met nieuwe Windows Phone toestellen gaat komen of dat men zich voor de toekomst op Android gaat richten, zoals met de, eveneens niet zo succesvolle, Dell Streak serie. Nee, Dell lijkt 'het' niet te hebben, als het om smartphones gaat ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.