Entertainment
12 mei 2007 - Ron Smeets

Geen Windows Mobile 6 upgrade voor HP PDA's

Nog een reden om je 'ouderwetse' PDA overboord te gooien. . . HP heeft namelijk definitief besloten dat er geen Windows Mobile 6 upgrade komt voor de alle huidige PDA modellen van de fabrikant.

Dit betekent dus dat eigenaren van bijvoorbeeld een HP RX4000, RX5000, RW6800 of HW6900 die met WM6 aan de slag willen een nieuwe PDA moeten kopen want alleen de toekomstige HP's zullen wel standaard voorzien worden van Windows Mobile 6. Een perfect moment om over te stappen naar een Smartphone, toch?

Via: CNet AsiaGerelateerde links:
Politie in Groningen op pad met een PDA
Eerste virus dat vanaf een PC je PDA kan besmetten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.