Nieuws
19 november 2009 - Ron Smeets

Geen Windows Mobile 6.5 voor de Sony Ericsson Xperia X1

Waar sommige fabrikanten voor hun meest recente Windows Mobile toestellen bezig zijn met het uitrollen van 'versie 6.5' updates heeft Sony Ericsson inmiddels bevestigd dat de, inmiddels een jaar oude, Xperia X1, zo'n update niet zal krijgen.

Een beetje jammer is dit wel want ik denk dat veel X1 gebruikers blij zouden zijn als het OS van hun toestel iets sneller zou worden. Windows Mobile 6.5 is nu niet DE oplossing, maar hij is hoe dan ook sneller dan de vorige versie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.