Entertainment
31 december 2010 - Ron Smeets

Geen vuurwerk en toch knallen met je mobieltje?

Het is oudjaarsdag en dus werd ik vanochtend weer wakker onder het 'genot' van knallend vuurwerk van kids uit de buurt die vanavond waarschijnlijk nog vóór 12 uur naar bed moeten ;-))

Heb je geen vuurwerk omdat je het gewoonweg geldverspilling, of te gevaarlijk, vindt maar je wilt toch 'knallen vanavond', dan is de shotgun app misschien een alternatief ;-)) Hieronder zie je een demo daarvan voor de Nokia C7 en N8 (Symbian^3 toestellen dus). Enjoy! Ennuh, heb je toch echt vuurwerk, wees dan in ieder geval geen rund en haal geen (domme) stunts uit!

De app is overigens, in verschillende varianten, ook in de Android Market en iPhone App Store te vinden ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.