Geruchten
25 september 2011 - Ron Smeets

Geen vakantie voor Apple Store medewerkers medio oktober

Apple heeft het personeel van de verschillende Apple Stores in de VS al laten weten dat ze geen vakantie mogen opnemen in de tweede week van oktober.

Natuurlijk wordt er volop gespeculeerd dat dit wel eens te maken zou kunnen hebben met het Apple Event dat voor 4 oktober gepland staat en waar, zelfs volgens Al Gore, een aantal nieuwe iPhones (de 5 en de 4S) gepresenteerd gaan worden.

Klinkt aannemelijk en past ook in de strategie die Apple de afgelopen jaren hanteerde bij het lanceren van een nieuwe iPhone of iPad. Toch denk ik dat het ook heel goed mogelijk is dat Apple een soort van 'shop raiders' actie aan het plannen is waarbij ook de Apple Store medewerkers ingezet worden om in andere winkels alle Samsung Galaxy producten in beslag te gaan nemen ;-))) Ja, ik ben een beetje melig op deze zondag ochtend.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.