Toestellen
08 april 2006 - Ron Smeets

Geen toestelprimeurs Sony Ericsson op CTIA

Sony Ericsson is welliswaar aanwezig op de CTIA Wireless in Las Vegas, maar echte toestelprimeurs vielen daar niet te bezichtigen. Die hadden we namelijk al tijdens de 3GSM in Barcelona en Sony's evenement in New York al uitgebreid kunnen bewonderen.

Meer dan een push-to-talk versie van de Z520, ofwel de Z525 en de eerder hier al besproken en weinig verassende W700 had de Zweeds-Japanse toestelfabrikant in Las Vegas dan ook niet te melden.

Het was zelfs zo mager dat onze Amerikaanse bloggende collegae van MobileTracker in de fotogallery van Sony Ericsson's aanwezigheid op de CTIA ook maar wat foto's geplaatste heeft van de 'oudere' modellen.Gerelateerde links:
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Weer een nieuwe Sony Ericsson gespot
Demofilmpje W810i online
Drie simpele GSM's van Sony Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.