Geruchten
15 november 2007 - Ron Smeets

Geen toestelaankondiging van Sony Ericsson vandaag

Tja, eigenlijk kan ik een posting met deze titel vrijwel elke dag plaatsen, maar in dit geval zal ik het even toelichten.

Op diverse fora ging de afgelopen weken het gerucht rond dat Sony Ericsson vandaag (15-11) haar 'iPhone-killer' toestel, volgens sommigen de P5i, zou gaan introduceren.

Welnu, die berichten lijken op niets te berusten want behalve de geruchten heeft te toestelmaker zelf nog helemaal niets bekendgemaakt over een op handen zijnde aankondiging.

Inmiddels is er, ook al weer een week geleden, wel een nieuwe geruchtenstroom op gang gekomen (hoe kan het ook anders) waarin beweerd wordt dat de aankondiging van een 'P5i' wel in de planning stond voor dit jaar maar dat het toestel nog volop in ontwikkeling is.

Volgens de nieuwste geruchten zou dit toestel pas op z'n vroegst medio 2008 op de markt gaan komen. We wachten rustig af. . .Gerelateerde links:
P5i concept nummer. . .
Eerste echte foto van de Sony Ericsson P5i ?!?
Nog vier Sony Ericsson concepten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.