Entertainment
23 mei 2006 - Ron Smeets

Geen pink PEBL bij T-Mobile in de VS; Samsung als troost?

Enkele maanden geleden, zo rond de CeBIT, kondigde Motorola nog 4 nieuwe pastelkleurige PEBL's aan. Dat daarbij ook een roze versie zat verbaasde niemand, gezien de hype rondom 'pink' GSM's.

Vandaag was het dan zover, althans in de VS. T-Mobile introduceerde de nieuwe PEBL kleuren daar in haar winkels en wat blijkt: toch GEEN roze PEBL.

Wat is dat nu? Zijn ze de Barbie-kleur zat bij Hello Moto? Wie het weet mag het zeggen . . .

Wellicht om het leed een beetje te verzachten heeft T-Mobile meteen ook maar een nieuwe Samsung clamshell in haar Amerikaanse winkels gelegd, de T319. Ook geen wereldnieuws overigens, want feitelijk is het de T309 maar dan met Bluetooth en een een andere positie van de speaker voor de hands-free stand zodat je die ook kunt gebruiken met het toestel dichtgeklapt.Gerelateerde links:
Moto PEBL kiest kleur
PEBL moet RAZR doen vergeten
In de naam van de PEBL, Motorola. . .
De PEBL, Motorola's derde 4-letter GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.