Nieuws
08 april 2015 - Ron Smeets

Geen LG G4 'pre-launch' testmodellen voor Nederland en België Koreaanse fabrikant laat 4000 gebruikers de G4 vóór de lancering al uitproberen

Aanvankelijk leek dit een goed nieuws bericht voor LG fans in Nederland en België maar helaas bleek al snel dat onze landen niet geselecteerd zijn voor de pre-launch testfase van de LG G4. De Koreaanse fabrikant gaat de komende dagen 4000 consumenten selecteren die het nieuwste vlaggenschip al mogen gaan testen voordat hij op 28 april officieel onthuld wordt.

In de lijst met 15 landen ontbreken dus Nederland en België. De landen die wel geselecteerd zijn: Korea, Turkije, Indonesië, Singapore, Verenigde Staten, China, India, Brazilië, Canada, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Mexico, Japan en Hong Kong, Hoe LG tot deze lijst gekomen is wordt niet gemeld maar is zeker weten niet de FiFA ranking want dan had België er zeker wel bij gestaan ;)

LG heeft de afgelopen dagen overigens al meerdere features van de G4 onthuld. Zo was al een videodemo van de nieuwe User Interface, UX 4.0, te zien en werd ook het nieuwe 5.5 inch QHD scherm al gepresenteerd.

Voor wie het nog wil weten, of een vriend(in) of familielid wil inlichten die wél in een van de 15 gelukkige landen woont. LG gaat de aspirant testers, veel meer dan 4000, de komende dagen zelf benaderen.; onder andere via de diverse social media kanalen. De definitieve selectie wordt gedaan aan de hand van antwoorden en reacties die benaderde personen geven. LG zal er natuurlijk alles aan doen om juist de fans te selecteren. De kans is heel groot dat die bij voorbaat al positief oordelen over het nieuwe toestel.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.