Geruchten
14 maart 2016 - Ron Smeets

Geen lelijke 'antennestrepen' meer voor de iPhone 7?

Ergens aan het eind van de komende zomer zal Apple de nieuwe iPhone 7 onthullen. De geruchtenmolens over hoe dat toestel er mogelijk uit zal zien en welke (nieuwe) specs er in verwerkt worden draaien al een tijdje op volle toeren. Dit weekend dook een afbeelding op met informatie over het design van de iPhone 7.

Een Taiwanese fabrikant van hoesjes publiceerde de afbeelding waarop de achterzijde van de nieuwe iPhone te zien zou zijn. Uiteraard is niet met zekerheid te zeggen dat de afbeeldingen echt zijn maar als ze wel blijken te kloppen dan lijkt het er op dat Apple af gaat stappen van de bekende, en mijns inziens behoorlijk lelijke, 'antennestrepen' op de achterzijde van het toestel.

Uit de betreffende afbeelding zou ook de nieuwe positie van de antennes af te leiden zijn. Op de linker afbeelding is, zo wordt gespeculeerd, te zien dat de antennes nu helemaal in de onderzijde (en mogelijk ook een aan de bovenzijde) van het toestel verwerkt worden. Er gingen overigens al eerder geruchten dat Apple de positie van de antennes bij de volgende iPhone zou veranderen.

Naar aanleiding van deze geruchten en bovenstaande afbeelding maakte het Franse Nowhereelse onderstaande mockup / render van de nieuwe iPhone. Toegegeven, mocht Apple's iPhone 7 design inderdaad hier op lijken dan wordt de achterzijde van het toestel in ieder geval minder lelijk dan die van zijn twee voorgangers. We zullen het wel zien, ergens in september.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.