Entertainment
23 maart 2007 - Ron Smeets

Geen lange wachtrijen bij nachtelijke PS3 verkoop

Om precies 00u00 gingen op verschillende plaatsen in Nederland en Belgie de deuren van electronicawinkels open zodat gamers geen minuut langer dan nodig hoefden te wachten om een (gereserveerde) Playstation 3 te bemachtigen.

Ik ben een kijkje gaan nemen bij Dixons in Boxmeer (foto) waar om middernacht een handjevol gamers en nieuwsgierigen voor de deur stonden te wachten. Geen ellelange rijen zoals in de VS dus. in tegendeel, nadat de winkel een uur open was hadden in totaal 7 klanten een PS3 gekocht. In totaal had deze Dixons 30 consoles op voorraad waarvan er een stuk of 10 gereserveerd waren.

Speciaal voor MobileCowboys haalde een van de medewerkers van Dixons wel nog even een console uit de doos zodat ik hem even van dichtbij kon bekijken en fotograferen.Gerelateerde links:
PS3 vanaf 00u00 in Boxmeer en Brussel al te koop
In de rij voor een PS3
Europese PS3 minder compatible met PS2
Meer dan 3 keer zoveer Wii's dan PS3's verkocht in de VS
Ongeveer 10% van alle PS3’s staan op eBay
PlayStation 3 voor $9000 op eBay verkocht
PS3 net zo krasgevoelig als de Nano?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.