Entertainment
01 december 2006 - Ron Smeets

Geen iPods meer voor Noord-Korea

In de ruzie tussen de internationale gemeenschap (maar toch vooral Amerika) en Noord Korea hebben de Amerikanen weer een zware psychologische klap uitgedeeld.

Vanaf nu mogen er namelijk ook geen Apple producten meer naar Noord Korea worden geexporteerd. Daar zullen ze in Pyongyang natuurlijk dagen niet van kunnen slapen!

Ik had gehoord dat vooral de iPod Nano van Project Red erg in trek was daar. Nu moeten de Noord Koreaantjes dus op zoek naar andere gadgets.

Bron: AkihabaraGerelateerde links:
Rode SLVR geintroduceerd
Rode RAZR voor Bono's Product Red organisatie
Bono en Oprah onthullen de 'Project Red' Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.