Entertainment
02 maart 2009 - Ron Smeets

Geen iPod of iPhone bij Gates thuis

Melinda Gates (inderdaad, de 'vrouw van') heeft in een interview voor het Fashion Magazine Vogue een bijzondere bekentenis gedaan.

De jonge Gates-jes mogen namelijk geen iPod's of iPhones hebben. "There are a few things that are on the banned list in our household. iPods and iPhones are two things we don't get for our kids", aldus Melinda.

Overigens geeft mevrouw Gates wel eerlijk toe dat ze zelf ook wel eens in de verleiding komt om een iPhone te kopen. "Zo af en toe zie ik een van mijn vrienden met een iPhone en dan zeg ik: 'Ooh, zo eentje zou ik ook wel willen hebben.'

Tja, als ze ooit nog van Bill af wil dan moet ze er met Kerst maar een paar onder de boom leggen voor hem, de kids en zichzelf ;-)

Ik vraag mij overigens nu wel af of er in het huis van de familie Jobs ook geen Microsoft apparaten te bekennen zullen zijn. Iemand die dat weet?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.