Entertainment
10 april 2007 - Ron Smeets

Geen GSM's in de buurt van Angelina Jolie's kids

Dit klinkt alsof Angelina Jolie en Brad Pitt bijzonder begaan zijn met de gezondheid van hun kinderen, maar in werkelijkheid ligt de reden voor het feit dat Angelina geen mobiele telefoons in de buurt van haar kinderen duldt ergens anders.

Volgens een Amerikaans roddelblad heeft de actrice namelijk de kindercreche waar zij haar kids regelmatig naar toe brengt de uitdrukkelijke opdracht gegeven dat er geen mobiele telefoons binnen mogen komen als haar kinderen binnen zijn om de privacy van de kleintjes te kunnen garanderen.

Personeelsleden en andere ouders die de creche bezoeken moeten hun mobieltjes dus thuis of in de auto laten liggen zodat er geen camphone foto's en video's van Angelina's koters gekiekt kunnen worden.

Een van de medewerkers van de creche vertelde aan het roddelblad dat veel ouders hier over geklaagd hebben en hopen dat Angelina haar kinderen snel naar een andere creche stuurt. . .Gerelateerde links:
'Mobieltjes uit slaapkamers verbannen'
Kids als proefkonijn voor stralingsonderzoek
Waarschuwing voor kinderen op GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.