Nieuws
07 januari 2011 - Ron Smeets

Geen Froyo, Gingerbread of Honeycomb voor de Xperia X10

Dit is niet zo'n best nieuws voor iedereen die een Sony Ericsson Xperia X10 heeft. De Zweeds-Japanse fabrikant heeft namelijk bevestigd dat er voor dat toestel (en ook de X10 Mini, Mini Pro) geen Android 2.2 (Froyo), 2.3 (Gingerbread) en 3.0 (Honeycomb) upgrades zullen komen.

Letwel, er zullen in de (nabije) toekomst wel nog updates uitgerold gaan worden naar die toestellen, maar dat worden dan verbeterde versies (met bug-fixes etc) van het huidige Android 2.1 (Eclair).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.