Nieuws
14 februari 2007 - Ron Smeets

Geen foto’s bij Alcatel

Het zal toch niet zijn dat de Franse toestelmaker vorig jaar mijn kritische posting gelezen heeft over de ouderwetse toestellen die men destijds in Barcelona als moderne, nieuwe GSM’s presenteerde ;-)

Hoe dan ook, toen ik op de stand van Alcatel enkele foto’s maakte van de WiMax ‘ToekToek’ demo opstelling (foto) werd ik door een vriendelijke dame gewezen op het feit dat ik geen foto’s mocht maken. Wijzend naar mijn ‘Press’ badge haalde ze slechts haar schouders op en herhaalde dan NIEMAND foto’s mocht maken.

Bijzonder vreemd, maar ik heb de toestellen vervolgens ook maar meteen links laten liggen. Vanmiddag of morgen doe ik nog wel eens een poging om de Franse primeurs te bekijken én fotograferen. Ik zal me dan eerst maar even aankondigen bij een PR medewerker van Alcatel.Gerelateerde links:
'Duistere' MusicPhone van Alcatel
Meer foto's en nieuws uit Barcelona
Eenvoudige maar stijvolle slider van Alcatel
Nieuwe ‘Alcatel-mobiel'
WiMAX fabrikanten kiezen voor Intels Rosedale 2
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.